Ons verhaal!

Meet Shiny Bandits

Hoe een jongensdroom van twee beste vrienden een magazijn vol Shiny producten werd

Tom, dad van twee dochters, was al auto liefhebber van kleins af aan. Hoe kan het ook anders wanneer je op de achterbank van een BMW wordt geboren.  Waar het begon met auto’s tekenen in adobe en eindeloze lijstjes maken met wat er getuned kon worden, kocht hij later zijn eigen mooie BMW’s.


Met Shiny Bandits komen zijn twee passies samen, goed zorgen voor de mooie auto’s en ondernemen. Elke bestelling wordt dan ook met liefde ontvangen.

Roy is ook een echte autoliefhebber. Uiteraard staat er een miniatuur BMW thuis voor zijn zoontje. Over een goede opvoeding gesproken!


Samen verzamelden ze over de jaren heel wat producten om hun shiny auto’s te wassen tot de hele garage vol stond met producten die niet voldeden aan hun eisen, verwachtingen enzovoorts. Dit kon natuurlijk veel beter! En zo is Shiny Bandits ontstaan, de plek voor de beste producten om je auto tot in detail perfect schoon te krijgen.

Inmiddels hebben ze een magazijn in Axel en in Hulst die beide te bezoeken zijn om producten te komen bekijken of op een van de verkooppunten. Hier wordt elk product met zorg ingepakt.

Wil je ook onderdeel worden van de Shiny Bandits community? We zijn op zoek naar brand ambassadeurs! Sluit je nu aan en Shine met je auto.